Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mimoun Mahi keert na één jaar afwezigheid terug op Nederlandse velden

Laatste update:

"Mimoun is een aanvaller met power en scorend vermogen. Hij is inzetbaar op alle posities in de aanval en met zijn specifieke kwaliteiten kan hij wedstrijden beslissen. Dat maakt ons team weer sterker en geeft ons meer mogelijkheden. We zijn er heel blij mee dat het ons is gelukt om Mimoun vast te leggen en dat hij gelooft in de ambities die we met de club hebben", licht technisch directeur Jordy Zuidam de komst van Mahi toe.

Mahi maakte zijn debuut in het profvoetbal voor Sparta Rotterdam en verdiende in 2014 een transfer naar FC Groningen. Na vijf jaar bij de Trots van het Noorden koos hij een jaar geleden voor de transfervrije overstap naar FC Zürich. De tweevoudig Marokkaans international kwam in Zwitserland tot drie doelpunten en vijf assists in negentien officiële wedstrijden. Ondanks dat zijn contract nog twee jaar doorliep, heeft hij nu besloten om terug te keren naar Nederland.

FC Utrecht versterkte zich eerder met Django Warmerdam (afkomstig van FC Groningen) en Daniel Arzani (gehuurd van Manchester City), terwijl ook de namen van Eljero Elia en Jan Paul van Hecke (door een huurconstructie met Brighton & Hove Albion) nadrukkelijk in verband gebracht worden met een overstap naar de Domstad. "Ik denk dat we vierde of vijfde worden. We gaan, en dat zegt technisch directeur Jordy Zuidam ook, proberen om de Max Verstappen van de Eredivisie te zijn. We willen de top aanvallen", sprak FC Utrecht-voorzitter Frans van Seumeren tegenover FOX Sports.

Is Mimoun Mahi een versterking voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties