Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mino Raiola lacht zich kapot, die heeft Stengs, Boadu en Wijndal'

Laatste update:

"Max Huiberts (technisch directeur AZ, red.) gaat heel goed met zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez, de 'loopjongen' van Mino Raiola", onthult Van Galen, die jarenlang voor AZ speelde, dinsdag in de podcast van Voetbal International. "Rodriguez heeft veel AZ-spelers naar Raiola gehaald. Alle jeugdspelers zo'n beetje. Huiberts gaf aan die spelers ook het advies om naar Raiola te gaan. Dat hoorde ik hem ooit roepen op de tribune, daar zit ik bij. 'Je moet naar Mino gaan, José begeleidt je dan goed'. Dat ging toen om Marko Pantelic. Dat hoort niet, vind ik. Maarja, dat terzijde. Maar Mino lacht zich nu kapot. Die heeft nu spelers zoals Calvin Stengs, Myron Boadu, Owen Wijndal en Pantelis Hatzidiakos. En dus Slot." Rodriguez speelde net als Van Galen lang bij AZ en de voormalig verdediger groeide zelfs uit tot aanvoerder.

Louis van Gaal gelinkt aan terugkeer in Eredivisie: 'Die staat er meteen'

De clubloze coach wordt gelinkt aan één van zijn oude clubs in Nederland.Lees artikel

In de optiek van Van Galen had de interesse van Feyenoord in Slot niet als een verrassing kunnen komen voor Huiberts. "Ze wisten het ook wel, maar ze hadden misschien verwacht dat Raiola zou zorgen dat Slot bij AZ zou bijtekenen, omdat ze zoveel spelers aan hem hebben gegeven", vervolgt de oud-middenvelder. "Ze dachten: Wij hebben veel voor hem gedaan, misschien doet hij dat dan voor ons terug. Maar Mino is gewoon een keiharde zaakwaarnemer en hij staat volledig in zijn recht. Die doet wat Slot wil. Als Slot naar Feyenoord wil, dan is hij er voor hem. Hij zit er niet voor AZ natuurlijk."

Van Galen liet zich maandag tegenover de NOS nog uit over het leven bij AZ na Slot. "Ik had Phillip Cocu in mijn hoofd. En ik las ook Giovanni van Bronckhorst, dat vind ik ook goed. Die hebben ervaring met kampioenschappen. Daar kan ik me ook wel in vinden. Ik zou het heel mooi vinden als één van die twee het wordt. En als je iemand het seizoen wil laten afmaken, dan zou ik Louis van Gaal kiezen. Die staat er meteen.", zo filosofeerde Van Galen hardop. Van Gaal was eerder tussen 2005 en 2009 al trainer van AZ, met het kampioenschap in zijn laatste seizoen als absoluut hoogtepunt van zijn periode in Alkmaar.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties