Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mino Raiola waarschuwt: 'Slechts tien clubs kunnen hem kopen'

Laatste update:

"Ik denk niet dat er verband tussen zit", benadrukte Raiola in gesprek met BBC Sport. "Voor toptalenten is altijd plaats." Het is de vraag of Haaland nog lang het shirt van Borussia Dortmund om de schouders zal dragen. De Noor kwam dertien maanden geleden voor twintig miljoen euro over van Red Bull Salzburg, waar hij minder wedstrijden speelde dan doelpunten maakte: 27 om 29. Ook in Duitsland heeft Haaland nauwelijks aanpassingsproblemen gekend: 43 wedstrijden in alle competities, 43 doelpunten.

"Het is overduidelijk dat Erling door iedereen wordt gezien als een nieuwe en potentiele ster in de toekomst. Het is zo moeilijk om te doen wat hij doet op zijn leeftijd en op dit niveau", benadrukt Raiola. Zo staat de teller van Haaland in de Champions League sinds begin vorig seizoen bijvoorbeeld op achttien treffers, in slechts veertien duels. Niemand maakte meer doelpunten in dezelfde tijdsspanne. "Hij zal een van de toekomstige sterren van het volgende decennium zijn", voorziet de belangenbehartiger.

"Sterspelers als Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi hebben een leeftijd bereikt waarbij iedereen zich afvraagt: 'Hoelang kunnen we nog van ze genieten?' Iedereen is zoekende naar een nieuwe generatie." Het contract van Haaland met Dortmund loopt na dit seizoen nog drie jaar door. Het gerucht gaat dat volgend jaar zomer een clausule in werking treedt die het mogelijk maakt om de aanvaller voor 'slechts' 75 miljoen euro te kopen, maar daar wil de in Haarlem geboren zaakwaarnemer niets over kwijt.

"Slechts tien clubs kunnen het zich veroorloven om Haaland te kopen en datgene te bieden waar je op uit bent als voor Dortmund hebt gespeeld. En vier van die clubs zijn uit Engeland afkomstig", verzekert hij, zonder namen te noemen. "Ik denk niet dat er een technisch directeur of een trainer in de wereld is die zou zeggen: 'Ik heb geen interesse in Haaland'. Je vraagt je toch ook niet af of er een Formule 1-team is dat geen interesse in Lewis Hamilton zou hebben?", besluit Raiola.

Meer nieuws

Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
6
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
2
Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
3
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
32
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Real Sociedad
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties