Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mino Raiola zorgt voor primeur in vrouwenvoetbal; toptransfer lonkt

Laatste update:

Bonansea, die eerder het shirt droeg van Torino en Brescia, is bezig aan haar vierde en waarschijnlijk laatste seizoen in dienst van Juventus. Ze heeft een aflopend contract in Turijn en uitzicht op een nieuwe deal is er niet. Olympique Lyon heeft serieuze interesse om haar na dit seizoen over te nemen. De interesse vanuit Frankrijk is niet nieuw. Lyon wilde haar al eerder aantrekken, maar destijds gaf Bonansea de voorkeur aan Juventus, waarmee ze onder meer drie titels en een Coppa Italia won.

View this post on Instagram

A post shared by Barbara Bonansea (@barbarabonansea)

Juventus slaagde er de afgelopen maanden in om een aantal belangrijkste speelsters aan boord te houden. Martina Rosucci, Cecilia Salvai en Linda Sembrant tekenden een nieuw contract, terwijl ook trainer Rita Guarino nog een jaar aan La Vecchia Signora verbonden blijft. Volgens Italiaanse media is Raiola de reden dat Juventus er niet uit is gekomen met Bonansea. Met een aflopend contract lijkt een transfer in de maak.

Meer nieuws

Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
0
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
15
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
43
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties