Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miraculeuze ontsnapping voor Seedorf, Internazionale stelt teleur

Laatste update:

Cagliari - AC Milan 1-2
Seedorf had zijn eerste competitiewedstrijd als trainer van AC Milan gewonnen, maar zondag leek het mis te gaan tegen Cagliari. De bezoekers misten in de openingsfase enkele flinke kansen en na een flater van keeper Marco Amelia, die aantrad omdat eerste keuze Christian Abbiati de griep te pakken heeft, stond het zomaar 1-0. De sluitpost werkte de bal dramatisch weg en uiteindelijk was het Marco Sau die kon profiteren. Het lukte AC Milan niet om zich nog voor de onderbreking terug te knokken: een schot van Riccardo Montolivo zeilde hoog over en een kopbal van Keisuke Honda werd simpel gepakt.

Meer: Johan Derksen is helemaal klaar met Clarence Seedorf: ‘Vier keer gefaald’

AC Milan, met Urby Emanuelson en Nigel de Jong in de basis, probeerde het na de onderbreking wel. Balotelli kegelde de bal echter in de tribunes, Honda werkte na goed voorbereidend werk zwak af en weer Balotelli plaatste de bal recht op de keeper Vlada Avramov. Het lukte i Rossoneri maar niet om het verzet van Cagliari te breken en aan de andere kant was Mauricio Pinilla zelfs nog dichtbij de 2-0, maar zijn harde schot ging rakelings langs de paal van het doel van Amelia. In de slotfase zou de gelijkmaker toch nog vallen: Balotelli werkte een vrije trap binnen. Het wonder was nog niet compleet, want vlak daarna volleerde invaller Pazzini uit een hoekschop de 1-2 tegen de touwen.

Inter - Catania 0-0
Als Internazionale dit seizoen nog wat wil bereiken, zal het toch echt van clubs als Catania moeten winnen. Zeker in eigen huis. Dat lukte de manschappen van trainer Walter Mazzarri echter niet en daardoor wordt het er niet rustiger op bij Inter. I Nerazzurri verloren drie van de laatste vijf wedstrijden, werden gewipt in de Coppa Italia en liggen onder vuur na het op het allerlaatste moment afblazen van de ruil tussen Fredy Guarín en Mirko Vucinic van Juventus. Met clubeigenaar Erick Thohir op de tribune was Inter weliswaar beter, maar echt grote kansen kreeg de thuisploeg nou ook weer niet. Pas na 26 minuten werd keeper Alberto Frison van Catania voor het eerst getest, maar Diego Milito trof geen doel. Na rust waren de beste kansen zelfs voor Catania: Gonzalo Bergessio raakte de paal en Fabián Rinaudo schampte de lat.

-

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
20
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
10
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties