Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miralem Pjanic ging niet vanwege 'shishafoto' weg bij Bosnisch elftal

Laatste update:

Er doken de afgelopen dagen foto's op waarop te zien was hoe Pjanic shisha rookte en alcohol nuttigde in een nachtclub. Pjanic speelde tegen Finland 66 minuten mee in het Bilino Polje Stadion van Zenica, waar hij door het aanwezige publiek werd getrakteerd op een fluitconcert vanwege zijn tegenvallende optreden. Petev besloot vervolgens dinsdag om Pjanic vanwege zijn houding naar huis te sturen, een besluit dat volgens Klix op begrip van de 103-voudig Bosnisch international kon rekenen. AS heeft echter andere informatie: de foto's van Pjanic zijn al een paar jaar oud, zo is te zien aan het trainingspak dat hij daarop draagt. Pjanic zou in goed overleg met Petev hebben besloten om de wedstrijd te laten schieten.

De Bosnische voetbalbond publiceerde een statement, dat enkele minuten later weer werd verwijderd. "We moeten niet vergeten dat Pjanic geweldige wedstrijden voor de nationale ploeg heeft gespeeld. Zijn acties waren ongepast voor een speler met zo'n reputatie. De spelers die het shirt van de nationale ploeg dragen, moeten een bepaalde verantwoordelijkheid voelen", zo viel er te lezen in het inmiddels verwijderde statement. Pjanic behoorde dinsdagavond inderdaad niet tot de wedstrijdselectie van Bosnië en Herzegovina voor het duel met Oekraïne.

Daarin stond er voor de Bosniërs overigens niets meer op het spel, daar zij niet meer de tweede plek achter groepswinnaar Frankrijk kunnen bereiken. Alleen Oekraïne en Finland streden nog om de tweede plaats en daarmee een plek in de play-offs, die uiteindelijk naar Oekraïne ging. Pjanic wordt dit seizoen door Besiktas gehuurd van Barcelona en speelde voorlopig acht officiële wedstrijden voor de Turkse topclub, waarin hij vier assists verzorgde.

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
3
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
14
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties