Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Misbruikte' Barça-kracht beticht media van leugens: 'Ik ga nergens heen'

Laatste update:

Koundé werd vorig jaar zomer voor vijftig miljoen euro gehaald van Sevilla en kwam binnen als centrale verdediger. Trainer Xavi gebruikt hem bij Barcelona echter vooral als rechtsback. Dat zou tegen het zere been aan zijn van Koundé, die het liefst weer op zijn oorspronkelijke positie gebruikt wil worden. Mede daarom zou hij na één seizoen alweer de deur achter zich dicht willen trekken in Catalonië.

De geruchten worden echter resoluut naar de prullenbak verwezen door de hoofdrolspeler zelf. "Om het duidelijk te maken: ik heb nooit gezegd dat ik weg wil en ga nergens heen", schrijft Koundé op Twitter. In dat geval zal de Fransman zich ook komend seizoen op de rechtsbackpositie moeten richten. Het centrum van Barcelona is al ruim bezet met Ronald Araújo, Andreas Christensen, Eric García en de van Athletic Club overkomende Íñigo Martínez.

Op de rechtervleugel concurreert Koundé in principe alleen met Sergi Roberto. De in de winter aangetrokken Julian Araújo wordt in de schaduw klaargestoomd, maar wordt nog niet rijp geacht voor het grote werk. Koundé begon in zijn 38 wedstrijden dit seizoen 21 keer vanaf rechts, terwijl hij de overige zeventien keer als centrumverdediger fungeerde. Over het totaal van zijn wedstrijden scoorde hij eenmaal en was hij zes keer aangever.

Meer nieuws

Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
35
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
19
'De Ligt is de reden geweest dat ik naar de linksbackpositie ben verhuisd'
3
Antony slaat in exclusief interview terug naar clubiconen Manchester United
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Feyenoord slaat belangrijke slag: 'Sterkhouder onder Van Persie blijft alsnog'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties