Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mishandelingen in familievak zorgen voor nieuw dieptepunt: 'Absoluut schande'

Laatste update:

NAC beleefde een frustrerende avond op bezoek bij Den Bosch en verloor de Brabantse derby met 3-2. De ploeg van trainer Robert Molenaar kwam nog wel terug van een 3-0 achterstand, maar kon een nederlaag niet voorkomen. Na afloop van het duel liep het vervolgens uit de hand. "De regie van ESPN heeft dit uit beeld gehouden, maar we kunnen onze ogen niet sluiten voor hetgeen zich hier heeft afgespeeld. Een groot deel van de aanwezige NAC-supporters heeft zich gisterenavond al uitgesproken tegen deze nutteloze en schandalige acties", luidt de reactie.

"We willen benadrukken dat geen enkele vorm van vernieling en geweld geaccepteerd wordt binnen onze club. Er lijkt een trend te zijn ontstaan onder voetbalclubs, iets waar wij als collectief afstand van moeten nemen. NAC heeft de beelden van de beveiligingscamera's in en rondom het stadion opgevraagd en zal de betrokkenen keihard aanpakken. Dit hoort niet thuis bij onze mooie club. Dit maakt het voetbal kapot. Wij zullen er alles aan doen deze steeds vaker voorkomende vorm van geweld en vernielingen tegen te gaan."

Het is voor de tweede keer in korte tijd dat het misgaat bij een duel in het Stadion De Vliert. Ruim een maand geleden misdroegen fans van TOP Oss zich na de met 4-1 verloren wedstrijd. Ze braken door een hekwerk en verwondden daarbij een beveiliger, die bij het hek stond en in wilde grijpen. NAC richt zich in het statement tot slot tot de fans van Den Bosch. "Namens de gehele club en de welwillende NAC-supporters bieden wij u onze excuses aan. Wij veroordelen dit gedrag en zullen de daders keihard aanpakken."

Eerste Divisie
FC Den Bosch
3 - 2
NAC Breda

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties