Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Miskoop van Real Madrid verliest half miljoen euro en laat zich verhuren'

Laatste update:

Real Madrid en Sporting Portugal kwam in de voorbije dagen eveneens tot een vergelijk. In het huurcontract is een optie tot koop voor de club uit Lissabon inbegrepen, daar het contract van Coentrao in het Santiago Bernabéu pas in de zomer van 2019 ten einde loopt. Volgens A Bola heeft de linkspoot, goed voor een jaarlijks inkomen van 3,5 miljoen euro, financieel moeten inleveren. Real Madrid was bereid om 2 miljoen euro voor zijn rekening te nemen, maar Sporting wilde niet verder gaan dan één miljoen euro. Coentrao moet zodoende genoegen nemen met een half miljoen euro minder in 2017/18.

Coentrao maakte in de zomer van 2011 de overstap van Benfica naar Real Madrid, voor dertig miljoen euro én op voorspraak van trainer en landgenoot José Mourinho. Alhoewel club en speler inmiddels al zes jaar met elkaar verbonden zijn, slaagde de miljoenenaankoop er nimmer in om tot een belangrijke kracht uit te groeien. In elk van zijn eerste vier seizoenen speelde hij nooit meer dan 45 procent van de mogelijke minuten: een moyenne van 33 procent.

Coentrao werd in 2015/16 uitgeleend aan AS Monaco, waar hij leek op te bloeien. Divers blessureleed zorgde ervoor dat de tijdelijke samenwerking uiteindelijk toch mislukte. De linkspoot kwam afgelopen seizoen niet of nauwelijks in de plannen van Zinédine Zidane voor: hij speelde slechts 297 minuten, verdeeld over zes wedstrijden, en dat betekende slechts vijf procent van de mogelijke minuten.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties