Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mislintat bepaalt lot Gorter; doelman meldde zich af bij Jong Oranje

Laatste update:

Toen Ajax zich een halfjaar geleden versterkte met Gerónimo Rulli als eerste doelman, besloot Gorter eieren voor zijn geld te kiezen en tijdelijk te vertrekken uit Amsterdam. Aberdeen nam de jonge doelman op huurbasis over, maar moest hem de afgelopen maanden missen. Gorter kwam door een blessure begin maart voor het laatst in actie. Hij heeft zich inmiddels aan de kwetsuur laten opereren.

Om die reden meldde Gorter zich ook af bij Jong Oranje. De 23-jarige sluitpost was de beoogde eerste doelman tijdens het EK in Georgië en Roemenië, maar gaf de voorkeur aan zijn elleboogoperatie. Gorter heeft losse stukjes bot laten verwijderen en wil zich volledig focussen op zijn terugkeer bij Ajax. Hij werkt op dit moment op sportpark De Toekomst aan zijn herstel. Het is niet bekend hoe lang het herstel in beslag gaat nemen.

Gorter kwam op 4 februari voor het eerst in actie voor zijn nieuwe werkgever en zou vervolgens niet meer dan vier wedstrijden spelen. Een blessure gooide al snel roet in het eten. Gorter keepte nog wel bij Jong Oranje tegen Jong Noorwegen eind maart, maar keerde niet terug onder de lat bij Aberdeen. In de vier wedstrijden die hij keepte incasseerde hij zes treffers en hield hij eenmaal de nul.

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
13
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties