Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mislintat 'vierde' eerste transferperiode bij Ajax met groot diner: 'Schande'

Laatste update:

Het uitje kon meteen op weerstand rekenen. Volgens De Telegraaf vonden vele medewerkers bij Ajax het destijds al 'ongepast' en met de kennis van nu 'wordt er met terugwerkende kracht al helemaal schande van gesproken'.

Mislintat nodigde naar verluidt slechts 'een aantal mensen van de voetbaltak, onder wie scouts en zijn vertrouweling en landgenoot Max Lesser uit'. Financieel directeur Susan Lenderink greep in en zorgde ervoor dat ook collega's van de juridische en financiële afdeling welkom waren.

"Opvallend was dat de man op wiens voorspraak Mislintat naar Ajax kwam, Maurits Hendriks, geen uitnodiging kreeg", schrijft Mike Verweij namens de ochtendkrant. "Het tweetal dat zich aanvankelijk als een Siamese tweeling over De Toekomst bewoog, was op dat moment dus al gebrouilleerd."

In april 2023 maakte Ajax wereldkundig dat het Mislintat had aangesteld. De Duitser, eerder werkzaam bij onder meer VfB Stuttgart, Borussia Dortmund en Arsenal, was in de praktijk de opvolger van Marc Overmars. Tussen het vertrek van laatstgenoemde en de aanstelling van Mislintat werd het technische beleid in de Johan Cruijff ArenA uitgevoerd door Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar.

In de transferzomer van 2023 was Mislintat verantwoordelijk voor een aanzienlijke transformatie binnen de selectie van Ajax. De inmiddels ontslagen directeur trok meer dan een elftal aan spelers aan en liet vaste namen als Dusan Tadic en Davy Klaassen transfervrij vertrekken.

Mislintat werd uiteindelijk in september vorig jaar 'vanwege een gebrek aan draagvlak' ontslagen door de Amsterdammers. Ajax kende, mede door de gebrekkige selectie, een dramatische seizoenstart en Mislintat werd daarvoor verantwoordelijk gehouden.

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
4
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
14
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
24
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties