Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mislopen van Jörgensen leidt mogelijk tot vertrek van Benítez'

Laatste update:

Afgelopen zomer was Benítez al teleurgesteld over het mislopen van Tammy Abraham en Willy Caballero. Eigenaar Mike Ashley beloofde dat de Spanjaard deze maand geld zou kunnen uitgeven, maar voorlopig heeft Benítez alleen Kenedy van Chelsea op huurbasis gestrikt. Het contract van Benitez loopt door tot medio 2019 en Ashley ziet een langere samenwerking wel zitten. Voor Benítez worden de komende dagen echter cruciaal, evenals het vraagstuk omtrent de mogelijke overname van de club.

Zakenvrouw Amanda Staveley zou een bod van meer dan driehonderd miljoen euro hebben uitgebracht op Newcastle. Dat is voor Ashley te weinig en inmiddels is sprake van een impasse. Voor Benítez is de kwestie belangrijk, omdat hij na een overname wellicht meer mogelijkheden krijgt op de transfermarkt. "Alles is afhankelijk van de financiële situatie van de club", zegt hij zelf. "Ashley kent mijn mening en daar hoeven we het nu niet over hebben. Ik ben hier erg gelukkig. Ik houd van de stad, de fans en het potentieel van deze club."

Het is nog maar de vraag of Jörgensen deze maand haalbaar is voor Newcastle. Feyenoord zou de Premier League-club een deadline hebben gesteld: maandag moet Newcastle met een bod komen dat aan de eisen van de Rotterdammers voldoet. Het laatste bod uit Engeland zou rond de 17 miljoen euro hebben gelegen; Feyenoord zou minimaal 23 miljoen euro willen zien. Luan van Grêmio en Troy Deeney van Watford staan op het schaduwlijstje als de Deense spits niet haalbaar blijkt.

Denk je dat Nicolai Jörgensen naar Newcastle United gaat?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
24
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties