Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien ben ik zelf wel getuige van een nieuwe stunt tegen PSV'

Laatste update:

"Dynamo Kiev is precies wat ik wilde. Ik kan niet gelukkiger zijn. Voor Willem II heeft het toch ook fantastisch uitgepakt. Technisch directeur Joris Mathijsen deed het geweldig door Alexander Isak als mijn vervanger te halen. Dat is een geweldige aanvaller, een groot talent, die een heel hoog niveau gaat halen", zegt de Spanjaard in gesprek met het Brabants Dagblad.

Sol volgt de verrichtingen van Willem II nauwgezet. "Zeker in de bekerfinale, die we vorig seizoen ook al bijna haalden. En tegen PSV ben ik misschien zelf wel getuige van een nieuwe stunt", doelt hij op de 5-0 overwinning van vorig seizoen, toen Sol een hattrick produceerde. De aanvaller voelt zich thuis bij Dynamo Kiev, maar erkent dat hij ook veel mist van Nederland en Willem II.

"Ik woon in een prachtig appartement in het centrum van de stad. Kiev is toch meer te vergelijken met Madrid. Het is een prachtige stad. Er is veel te doen. Mijn familie is er erg tevreden", aldus Sol, die tot medio 2023 heeft getekend bij Dynamo Kiev. De 27-jarige aanvaller speelde in totaal 88 wedstrijden voor Willem II, met 47 doelpunten en 6 assists als resultaat.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties