Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien gek, maar ik zie mezelf nog steeds als een broekie'

Laatste update:

De 22-jarige Van Rhijn wordt in Voetbal International geconfronteerd met het bericht dat Milan-directeur Ariedo Braida op de tribune zat bij Roemenië-Nederland voor Bruno Martins Indi. "Het kan inderdaad snel gaan", reageert Van Rhijn. "Bruno doet het bij Feyenoord al langer goed en trekt die lijn nu door bij het Nederlands elftal, dat valt natuurlijk op. Als een topclub voor mij zou komen kijken? Dan zou ik glimlachen, omdat het een compliment zou zijn, maar meer ook niet."

"Ik vind het veel te vroeg om zelfs maar over een transfer te praten", vervolgt Van Rhijn. "Ik heb bij Ajax nog niet eens een heel seizoen in de basis gespeeld, laat ik daar maar eens mee beginnen. Het klinkt misschien gek met vier interlands achter mijn naam, maar ik zie mezelf nog steeds als een broekie." Van Rhijn werkte tot dusver 22 competitiewedstrijden af in de Eredivisie en speelt woensdagavond tegen Manchester City zijn derde Champions League-duel.

Ricardo van Rhijn komt ooit bij een Europese topclub terecht

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
10
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties