Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien had PSV voor 5-0 moeten gaan, om critici de mond te snoeren'

Laatste update:

In Deventer was de 0-3 eindstand al bij rust bereikt en volgens René en Willy van de Kerkhof was het 'een heerlijke wedstrijd met een goed spelend PSV'. In de eerste helft althans; na de pauze was de scherpte aan Eindhovense zijde minder en mede daardoor werd er niet meer gescoord in De Adelaarshorst. Willy van de Kerkhof had graag gezien dat de gasten ook in de tweede helft vol gas hadden gegeven.

Meer: Kranten wijzen naast Jeremie Frimpong nog twee Nederlandse uitblinkers aan

"Misschien hadden ze na rust nog voor de 4-0 en de 5-0 moeten gaan om de critici de mond te snoeren", vertelt de oud-topvoetballer aan Omroep Brabant. Tweelingbroer René, die hoopt dat Memphis Depay bij PSV blijft, was niettemin tevreden. "Ze hebben na twee wedstrijden de draad weer opgepakt alsof er niets aan de hand is geweest. Dit PSV is aan het rijpen en klaar voor de volgende stap. We mogen niet klagen."

-
Ben je het met Willy van de Kerkhof eens?

Meer nieuws

Kieft: 'Hij belichaamt voetbal: techniek, drive, uitstraling, weergaloos!'
21
VI noemt namen van vijf Oranje-spelers die ?weten dat ze gaan spelen? op het EK
0
Grote huwelijkscrisis: Asensio wordt jaar na bruiloft ontvolgd door eigen vrouw
0
Vermoedelijke XI Oranje: Koeman verklapt basisspelers aan de hand van hesjes
35
'Toen ik in de basiself kwam moest Memphis Depay vanaf de rechterflank spelen'
5
Atlético Madrid heeft dertig miljoen over om Spaans international los te weken
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties