Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien hadden we toch angst om Duitsland aan te pakken'

Laatste update:

"De klap is heel zwaar", reageert De Ligt na afloop voor de camera van de NOS. Oranje keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan door treffers van Leroy Sané en Serge Gnabry. "De eerste helft was niet goed van onze kant. Het druk zetten was niet goed, daardoor kregen zij heel veel ruimte. Duitsland heeft heel vaardige spelers, met jongens als Sané, Gnabry, Goretzka en Kroos."

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

"Misschien hadden we toch een bepaalde angst, angst om Duitsland aan te pakken", vevolgt de negentienjarige stopper, die kort na rust met het hoofd de aansluitingstreffer verzorgde. Memphis Depay tekende rond het uur voor de 2-2, alvorens Schulz in de absolute slotfase de eindstand bepaalde. De Ligt stelt dat Nederland te laat begon met voetballen. "We stonden toch met 0-2 achter, dus dan moet je wat. We gingen vrijuit spelen, wonnen de duels en zetten goed druk. Duitsland werd gedwongen tot het spelen van lange ballen, toen was het voor Virgil van Dijk en mij gemakkelijker om de duels te winnen. We lieten zien dat we een goede ploeg zijn, maar wel een helft te laat."

Genoegen nemen met een puntendeling leek voor Oranje geen optie, gezien het aanvallende spel in de laatste minuten. "Dat is misschien toch de Nederlandse mentaliteit, om ook die 3-2 te willen maken. Je kunt namelijk twee dingen doen. Óf je houdt druk vooruit, wat heel goed ging. Óf je plooit terug, maar dan weet je dat je er niet goed meer uit komt. We deden dat eerste. Dan moet je wel geconcentreerd blijven, en daar ontbrak het op het einde aan", baalt De Ligt.

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties