Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien heb ik het vorig seizoen wel iets te goed gedaan bij Ajax'

Laatste update:

"Er waren meerdere clubs, maar Ajax stak er een stokje voor. Ik wilde verder kijken naar een nieuwe stap, maar ik mocht niet weg", zegt Veltman, die eind augustus zijn aflopende verbintenis met een jaar verlengde en daardoor volgende zomer niet transfervrij weg kan. "Twee jaar geleden wilde ik ook al weg, maar toen raakte ik geblesseerd. Ik ben aan mijn achttiende seizoen begonnen hier, maar ik zit nog goed hoor."

Veltman maakte in de tweede helft van vorig seizoen zijn rentree na een kruisbandblessure. Als rechtsback had hij een belangrijk aandeel in de succesreeks van de ploeg van trainer Erik ten Hag. "Misschien heb ik het aan het einde van vorig seizoen wel te goed gedaan, mocht ik daarom niet weg", lacht Veltman. "Het buitenland wilde ik graag, maar dat lukte niet door omstandigheden, Matthijs (de Ligt, red.) ging ook weg natuurlijk. Nu moet ik gewoon alles geven en dan kijken we volgend seizoen wel."

Het was in 2018 niet voor het eerst dat Veltman een kruisbandblessure opliep. "In de A-jeugd ben ik er lang uit geweest, toen was het de andere knie. Ik ben nu dus klaar", glimlacht Veltman, die niet zeker wist of hij zou terugkeren naar zijn oude niveau. "Natuurlijk zijn er twijfels geweest. Ik ben er lang uit geweest en het team groeit door. Maar ik heb het niveau weer aangetikt."

Hoort Joël Veltman in de basis bij Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties