Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Misschien is mijn vertrek versneld, het lijkt er doorheen geduwd'

Laatste update:

Onder Tomasson werden acht wedstrijden verloren en zeven punten gehaald uit in totaal elf wedstrijden. De vraag rijst of niet beter was geweest Brood in functie te houden in Kerkrade. In een uitgebreid interview met De Telegraaf blikt hij zaterdag terug op zijn onvrijwillige vertrek uit de technische staf. Al maanden voordat hij zelf weg moest, werd technisch directeur Gerard Wielaert reeds de wacht aangezegd door Roda JC.

Brood wilde Peter Gerards of Ton Caanen graag als nieuwe technisch directeur, nadat hij het zes à zeven maanden in zijn eentje had gerooid. De club deelde hem na verloop van tijd echter mee dat Leon Vlemmings zou komen: Brood werd daarin niet gekend. "Ik was er wel van overtuigd dat hij met zijn ervaring een goede ondersteuning zou zijn. Zijn komst zorgde onder het personeel voor veel vragen. Maar ik gaf hem toen nog het volste vertrouwen. Dat hij vervolgens met Jon Dahl als mijn opvolger kwam, gaf mij wel inzicht hoe bepaalde zaken zijn gelopen", zegt Brood nu.

Tomasson was al voor zijn benoeming bij Roda JC een goede kennis van de voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) in Kerkrade. Bovendien werkten Vlemmings en Tomasson al samen bij Excelsior, dus durft Brood de optelsom wel te maken. "Eerst zoek je niks achter de vriendschap tussen Vlemmings en Jon Dahl. Ik ga uit van het goede van de mens. In het voetbal is dat niet zo slim. Misschien is mijn vertrek versneld. Het lijkt er allemaal te makkelijk doorheen geduwd."

Brood zegt zich niet echt beschadigd te voelen door zijn gedwongen vertrek bij de Limburgse club. Hij wil niet oordelen over het spel van Roda JC onder Tomasson, omdat hij het slechts van de buitenkant kan beschouwen. Wel zegt hij nog steeds dezelfde fouten en dezelfde spelers te zien. Hij zou op dit moment hele andere keuzes maken, legt hij uit. Zelf hoopt hij op termijn weer een nieuwe club te vinden. Brood hoopt dat hij inmiddels heeft bewezen dat hij met relatief weinig geld iets neer kan zetten. Dat deed hij tot nu toe al bij Heracles Almelo, RKC Waalwijk en Roda JC.

Had Roda JC moeten vasthouden aan Ruud Brood?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties