Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien kill ik mezelf door tweehonderd procent te geven' .

Laatste update:

"Als ik nog sneller ga lopen, kan ik beter een andere sport gaan beoefenen...", vertelt de rechtspoot in gesprek met de Leeuwarder Courant. Momenteel heeft hij lang niet altijd een basisplek, maar wordt hij als invaller gebracht om met zijn snelheid iets te forceren. Alleen is dat niet altijd even makkelijk. "Je moet meteen mee in het ritme van de wedstrijd", zegt Slagveer, die zichzelf daardoor soms voorbij loopt. "Misschien wil ik mezelf nu te graag bewijzen, kill ik mezelf door tweehonderd procent te geven."

Slagveer hoopt dan ook snel weer kansen in de basis te krijgen bij de Friezen, anders overweegt hij om te vertrekken. Toch is het wel zijn intentie om in het Abe Lenstra Stadion te blijven voetballen. "Ik ga natuurlijk de concurrentiestrijd aan de komende maanden en ik wil de mooie club Heerenveen in principe niet verlaten." Het contract van Slagveer, 22 jaar, met Heerenveen loopt na dit seizoen nog een jaar door.

Luciano Slagveer hoort in de basis van sc Heerenveen thuis

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties