Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Misschien komt het een beetje vroeg, maar Daley Blind is ook weggevallen'

Laatste update:

"Hij heeft het heel goed gedaan in de laatste wedstrijd tegen Hertha BSC, maar daarvoor ook al. Misschien komt het nog een beetje vroeg, maar we hebben nu ook Daley Blind die is weggevallen, dus we zochten naar een vervanger", reageert Lodeweges via de kanalen van de KNVB op het debuut van Schuurs. Blind ging dinsdag onderuit tijdens de oefenwedstrijd tussen Ajax en Hertha nadat zijn interne defibrillator af was gegaan: "Van Daley zijn we ontzettend geschrokken allemaal. Ik zat voor de tv en kreeg gewoon kippenvel: alsjeblieft, nee hè. Die gaan we er dan ook niet bijhalen. Laat hem maar rustig herstellen", zegt Lodeweges daarover.

Ihattaren kan eveneens zijn debuut gaan maken voor Oranje nadat hij vorig jaar al bekendmaakte een interlandloopbaan namens Nederland te verkiezen boven Marokko. Lodeweges is onder de indruk van de verrichtingen van de spelmaker van PSV in de voorbereiding, maar plaatst ook een kanttekening: "Hij kan ook echt goed voetballen, aan de bal is het echt geweldig. Maar de andere zaken moeten ook voor elkaar zijn. Arbeid, schakelen, omgaan met teleurstellingen… Volgens mij gaat dat steeds beter."

Wijndal werd afgelopen woensdag bekeken bij het Europa League-duel tussen AZ en Viktoria Plzen en hij is, naast Marco Bizot, de enig veldspeler van de Alkmaarders die het tot de definitieve selectie heeft weten te schoppen. Myron Boadu, Calvin Stengs en Teun Koopmeiners overleefde de schifting niet: "Ze zijn teleurgesteld natuurlijk en dat snap ik ook", reageert Wijndal via de kanalen van zijn club. "Ze blijven hard werken om er de volgende keer bij te zetten. Nu moet ik het zonder ze doen, maar dat komt wel goed." De verdediger zelf is blij met zijn eerste uitverkiezing: "Het is snel gegaan. Hier droom je van als je klein bent. Dan kijk je naar die jongens en denk je: ik wil daar ook staan. Hopelijk is het binnekort zover. Ik kijk ernaar uit om met die jongens te trainen, veel van ze te leren en de wedstrijden te spelen hopelijk." Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 4 september in de Nations League tegen Polen. Italië is drie dagen later de tegenstander in de tweede editie van het toernooi.

Vind jij het een goede zaak dat Perr Schuurs geselecteerd is?

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
2
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
7
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
49
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
25
Brands bevestigt belangstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties