Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien maakt Real Madrid morgen bekend dat ze mij kopen'

Laatste update:

Hernández verkeert zodoende in dubio over zijn toekomst. Het contract van de aanvaller op Old Trafford loopt volgend jaar zomer af en Real Madrid heeft de optie tot koop in het huurcontract niet gelicht. Diverse media in Spanje verzekeren zelfs dat Real Madrid tot vandaag had om Chicharito voor twintig miljoen euro over te nemen. Vanaf vandaag kunnen andere clubs eveneens wedijveren om de komst van de Mexicaans international.

"Ik weet niet of Van Gaal dat heeft gezegd", vertelde Hernández aan Cadena SER. "Een tabloid kwam in aanloop naar een derby met uitlatingen die ik nooit had gedaan. Als hij dat heeft gezegd, moet ik het hoe dan ook respecteren. Als niet iedereen fan is van Lionel Messi of Cristiano Ronaldo, dan weet je het wel als het om voetballers van vier treden lager gaat."

Volgens Hernández zijn Van Gaal en Carlo Ancelotti 'heel anders'. "Ancelotti heeft meer contact met de voetballers, hij is rustiger. Van Gaal houdt van routine, een strak schema en discipline. Ancelotti is meer als Sir Alex Ferguson, je krijgt meer vrijheid." Hernández is echter lovend over de Nederlander, ook al heeft deze basisplaats op Old Trafford voor hem in petto. "Het zijn twee van de beste trainers ter wereld."

Hernández weet hoe dan ook niet waar hij komend seizoen speelt. "Toen ik niet speelde, was ik niet in het nieuws. Nu speel ik, maar weet ik nog steeds niet wat er morgen of over een week gaat gebeuren. Misschien maakt Real Madrid morgen bekend dat ze mij kopen of wordt bekend dat ik naar een andere club ga. Ik speel nu voor de beste club ter wereld. Op dit moment denk ik absoluut niet aan mijn toekomst, ik geniet van het heden."

Real Madrid moet Javier Hernandez overnemen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties