Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien moeten we bewust verliezen van Oostenrijk om ze te ontlopen'

Laatste update:

Blind vs. Aké
De opstelling van Oranje kon Meijers wel bekoren en in de verdediging was hij met name te spreken over Nathan Aké: "Ik denk dat tijdens het toernooi Aké het wel eens kan gaan winnen van Blind. Hij speelt op dit moment toch een beetje met de handrem erop. Het is natuurlijk niet niks wat er dit weekend allemaal is gebeurd met Eriksen. Blind is duidelijk geëmotioneerd daardoor, dat kon je ook zien in zijn spel." Op de vraag of Aké completer is, antwoordt hij bevestigend: "Ik denk dat hij beter op zijn benen staat en sneller kan wenden en keren, dat wordt tegen toplanden doorslaggevend. Frank de Boer moet misschien kiezen voor Aké in plaats van Blind."

Dumfries
Denzel Dumfries was zondagavond betrokken bij alle drie de doelpunten van het Nederlands elftal en snoerde daarmee de critici de mond. Desondanks blijft Meijers zijn twijfels houden: "Ik vind wel dat we kritisch moeten zijn op hem. Het is altijd veel geschreeuw weinig wol, soms heb ik wel mijn vraagtekens bij Dumfries, want hij kijkt altijd zo onnozel uit zijn ogen. Ik moet zeggen dat hij gister wel de juiste energie in het elftal bracht en als je in de 85e minuut de beslissende goal maakt, heb je het natuurlijk heel goed gedaan."

Weghorst
De stormachtige ontwikkeling van Wout Weghorst volgt Meijers met veel interesse en hij memoreert aan een opvallend moment: "Toen wij met Helmond Sport in Emmen speelde, maakten wij in de laatste seconde een penalty: 1-1. Toen was hij zo link dat hij in de catacomben uitgleed en vervolgens lag hij een paar minuten gestrekt voor de kleedkamer. Ik dacht: wat is dat voor dorpsgek?" Meijers heeft echter veel respect voor waar hij nu staat en denkt dat Weghorst de revelatie van het toernooi kan worden.

Oostenrijk
Vooruitblikkend op de volgende ontmoeting van Oranje doet Meijers tot slot een wat onconventionele suggestie: "Misschien kunnen we beter tweede worden en moeten we donderdag bewust verliezen van Oostenrijk om de poule des doods te ontlopen met Frankrijk, Duitsland en Portugal."

-
Voor wie zou jij kiezen in de basiself?

Meer nieuws

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
2
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
7
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties