Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Misschien raakt de bal het oor van Gomez na de vrije trap van Messi'

Laatste update:

"We hebben een genie in ons midden en we doen maar alsof het normaal is", stelt de preses. "We hebben Messi al zo vaak aan het werk gezien. Ik weet dat hij buitengewoon goed is, maar ik zie het inmiddels als normaal. Toen hij de vrije trap nam, wisten we bijna allemaal wel dat de bal erin zou gaan." Messi nam het laatste doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. Hij maakte de uitgangspositie voor Barcelona om ten koste van Liverpool de finale van de Champions League te bereiken nog een stuk beter.

"Een paar seconden van tevoren zeiden we al: 'Die bal ligt perfect, hij heeft ze het liefst iets verder van het doel.' Als de bal dicht bij het strafschopgebied ligt, is er niet veel ruimte. Als hij nog verder weg had gestaan, was dat te ver geweest. 'Mijn hemel, deze gaat er zeker in', riep iemand. En dat is normaal", vervolgt Bartomeu. "Ik heb de beelden bekeken, met aandacht voor de muur. De ruimte is heel beperkt, maar Messi is erg slim. De bal scheert langs het oor van de verdediger (Joe Gomez, red.). Misschien raakt de bal zijn oor zelfs. Maar Leo is speciaal. Waar wij een muur zien, ziet hij een gat. En daar plaatst hij 'm precies. Het is een genie, een puur talent."

Het is 'een genot' om de Argentijn te zien voetballen, zegt Bartomeu, maar niettemin bereidt de club zich voor op 'het leven na Messi'. Met de komst van een aantal jonge spelers speelt de clubleiding alvast in op zijn afscheid. Messi wordt volgende maand 32 jaar. "Misschien gaat hij wel door tot zijn 45ste, wie weet? We weten dat hij nog wel drie, vier, of vijf jaar blijft spelen. Hoeveel jaar weten we niet precies. We bereiden ons erop voor. Spelers als Ousmane Dembélé, Clément Lenglet en Arthur zijn gehaald om een team te bouwen voor wanneer Messi stopt, maar dat is naar mijn idee nog ver weg. Ik denk niet dat die dag al nadert. Maar tegen al zijn medespelers die met hem trainen en spelen, zeggen we wel: 'Geniet van elke minuut.'"

-

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
12
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties