Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien speelde ik mijn laatste wedstrijd voor Ajax al, dat is raar'

Laatste update:

"Dit jaar is het alle kanten op gegaan, maar we kunnen het beste afwachten. Meer kan ik niet doen", geeft Tete aan. Hij wordt 'elke dag' geconfronteerd met het feit dat veel Ajacieden de voorkeur aan hem zouden geven boven Veltman. "Op straat, overal waar ik kom. Ik merk het ook, maar kan er niet echt iets aan doen. Het kan frustrerend voor me zijn, dus ik probeer het los te laten. Ik vind het wel fijn dat mensen zo over me praten."

Het is de vraag of Tete woensdag aan spelen toekomt in de Europa League-finale tegen Manchester United. Als hij minuten maakt, wordt het mogelijk zijn laatste wedstrijd in Amsterdamse dienst. "Wie weet. Daar denk ik weleens over na. Misschien heb ik m'n laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld. Daar denk ik ook weleens over na. Dat is echt raar, ja. Het is nog even afwachten. Je weet niet hoe het loopt."

UEFA Europa League
Ajax
0 - 2
Manchester United
Kenny Tete doet er goed aan om te vertrekken bij Ajax

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
1
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties