Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien was het anders gelopen als ik nu naar Ajax was gegaan'

Laatste update:

Op de officiële website van Nice blikt Cvitanich terug op zijn periode in Nederland. "Ajax was mijn eerste club in Europa", vertelt de huidige aanvaller van het Argentijnse Banfield. "Amsterdam is een prachtige stad. Ik heb mooie tijden gekend. Ik kon met spelers als Luis Suárez en Klaas-Jan Huntelaar samenwerken, maar ik was wel een stuk jonger. Misschien was het anders gelopen als ik zo volwassen was als ik nu ben. Maar over het geheel ben ik tevreden. In 2011 werden we kampioen en ik heb ook vrienden achtergelaten daar. Niet zoveel als in Nice, maar toch."

Volgens Cvitanich heeft Nice de kwaliteiten om Ajax te elimineren. "Ja, natuurlijk! Daar geloof ik in en ik hoop erop. Ik ga voor de tv zitten, Het wordt een zware krachtmeting, we moeten in Allianz Riviera al winnen", blikt hij vooruit. In datzelfde stadion werd Cvitanich vooral in zijn eerste seizoen mateloos populair. Hij was in 2012/13 goed voor 19 doelpunten in 29 wedstrijden; in totaal kwam de inmiddels 33-jarige spits tot 30 doelpunten in 69 duels voor Nice.

"Ik wil jullie bedanken, ik mis jullie enorm", vertelt hij aan de fans. "Ik zou graag terugkeren om het 'Ohé, Ohé, Ohé, Dario!' in de Allianz Riviera weer te horen. De club heeft me uitgenodigd om er vandaag bij te zijn, maar dat was niet mogelijk voor mij. Het zou mooi zijn om volgend jaar met mijn gezin langs te komen om gedag te zeggen. Ik ben drie jaar geleden vertrokken, maar ik krijg nog steeds veel berichten binnen op Twitter. Dat raakt me enorm."

Overleeft Ajax de derde voorronde?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
5
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties