Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Misschien was het wel mijn beste wedstrijd ooit voor Ajax'

Laatste update:

Dit seizoen speelde Wöber al tegen Dynamo Kiev en Bayern München in het kader van de Champions League. In het centrum van de achterhoede moet hij Matthijs de Ligt en Daley Blind voor zich dulden. "Het is iets moeilijker om er in grote wedstrijden te staan als je geen ritme hebt. Maar gelukkig heb ik tijdens de interlandbreak voor Oostenrijk onder 21 gespeeld en ik heb minuten gemaakt in de beker. Voor Bayern München-uit was het veel lastiger, omdat die basisplaats als een grote verrassing kwam en ik daarvoor echt alleen maar wissel zat", zegt Wöber in gesprek met De Telegraaf. Op bezoek bij Bayern (1-1) behoorde Wöber tot de uitblinkers. "Misschien was het wel mijn beste wedstrijd ooit voor Ajax. Ik twijfel, want over de uitwedstrijd bij Feyenoord, vorig seizoen, was ik ook tevreden. Ik houd me er voor de wedstrijd tegen AEK aan vast dat ik dit seizoen niet alles speel, maar wel goed in vorm ben. De duels met AZ-thuis en sc Heerenveen-uit hielden we de nul, deden we het als team goed en draaide ik moeiteloos mee."

Dat de Oostenrijker nog geen vaste basisplaats heeft in het team van Ten Hag heeft niet alleen te maken met de stevige concurrentie, denkt de speler. "Mentaal ben ik de volgende stap aan het zetten. Misschien ben ik nog te aardig voor een verdediger. Het is duidelijk dat ik veel agressiever moet zijn", aldus Wöber, die de negentienjarige De Ligt als voorbeeld ziet. "Een verdediger moet niet alleen defensief heel betrouwbaar, maar ook een leider zijn. Ik moet doen wat Matthijs elke week laat zien. Dat is niet makkelijk als reserve, maar dan moet ik mijn progressie op het trainingsveld tonen en als ik een kans krijg, zoals in Kiev, München of nu Athene. Ik heb het wel in me, want anders was ik vast niet de aanvoerder geweest in alle nationale jeugdteams van Oostenrijk."

Wöber vindt dat hij soms agressiever moet zijn in de duels. Dat is volgens hem niet eenvoudig aan te leren. "Soms hink ik op twee gedachten. Er voor honderd procent ingaan of mijn been terugtrekken. Ik moet één keus maken: volle bak gaan. Ik zal nooit een Sergio Ramos worden, de bad boy op het veld. Maar niemand hoeft te vrezen dat ik bang ben om de duels aan te gaan. Ik win immers ook mijn meeste duels. Als ik meer wedstrijden speel, beter in mijn ritme kom, zal het alleen nog maar beter worden", besluit Wöber.

-

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
5
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties