Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Misser vanaf elf meter komt Fiorentina duur te staan tegen AC Milan

Laatste update:

Na 22 minuten spelen wees scheidsrechter Daniele Orsato naar de stip. Milan-verdediger Davide Calabria ging de fout in door Borja Valero neer te halen in het strafschopgebied. Milan kwam echter goed weg, want Josip Ilicic schoot de penalty op de paal. In het vervolg van de eerste helft was het Fiorentina dat de wedstrijd controleerde en de beste kansen kreeg, maar mede dankzij goed keeperswerk van Gianluigi Donnarumma haalde Milan de rust met de brilstand.

Fiorentina trok ook na de thee het duel meteen weer naar zich toe. De ploeg van trainer Paulo Sousa zette hoog druk op de achterhoede van Milan, waardoor de bezoekers moeilijk aan voetballen toe konden komen. Opbouwen was er niet bij voor Milan, dat regelmatig de lange bal hanteerde. La Viola bleef zo de wedstrijd controleren in de jacht op een openingstreffer. Toch moest de thuisploeg oppassen, want Carlos Bacca was namens Milan dreigend.

Na 65 minuten spelen was Valero dicht bij de 1-0, maar Donnarumma bracht redding op zijn kopbal. Zijn gemiste kans kwam op het moment dat Milan wat beter in de wedstrijd kwam en ook kansen kreeg op een doelpunt. Fiorentina kwam echter niet in grote problemen en bleef hopen op drie punten, terwijl Milan-trainer Vincenzo Montella genoegen leek te nemen met een punt. In de slotfase beperkten de bezoekers zich tot verdedigen, met af en toe een snelle uitbraak. Fiorentina probeerde er nog een slotoffensief uit te persen, zonder het gewenste resultaat.

-
Haalt AC Milan dit seizoen Europees voetbal?

Meer nieuws

Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties