Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Missers Depay breken Olympique Lyon niet op tegen laagvlieger Dijon

Laatste update:

In Alkmaar kon trainer Bruno Génésio afgelopen donderdag niet beschikken over Depay, omdat hij niet speelgerechtigd is in de Europa League. In de wedstrijd tegen Dijon mocht de aanvaller direct weer aan de aftrap verschijnen. Hij zag dat zijn ploeg al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam, nadat Corentin Tolisso bij de tweede paal binnen tikte. Na een half uur spelen kopte Júlio Tavares de gelijkmaker binnen.

Voor rust had Depay twee grote kansen om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar beide keren schoot de aanvaller in kansrijke positie net naast het vijandelijke doel. Al snel in de tweede helft zette Loïs Diony de bezoekers op voorsprong, na geklungel in de defensie van Lyon. Snel daarna leek Depay de gelijkmaker alweer op het scorebord te zetten, maar hij bevond zich op het moment van scoren in buitenspelpositie.

Pas tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte. Op aangeven van Depay schoot Tolisso zijn tweede doelpunt van de middag binnen. Enkele minuten voor tijd ging Lyon ook nog met de winst aan de haal. Alexandre Lacazette, afgelopen donderdag in Alkmaar twee keer trefzeker, schoot vanaf elf meter raak. In de slotminuut bepaalde Nabil Fekir met een bekeken schuiver de eindstand op 4-2. Komende donderdag wacht voor Olympique Lyon de return in de Europa League tegen AZ. Diep hoeven les Gones echter niet meer te gaan om de volgende ronde te bereiken, want in Alkmaar werd al met 1-4 gewonnen.

-
Denk jij dat Memphis Depay gaat slagen bij Olympique Lyon?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
3
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
62
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties