Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mission impossible' weerhoudt Bayern niet van interesse in Mancunian

Laatste update:

Bij Bayern zijn ze zich bewust van het feit dat een overgang van Rashford een lastig verhaal gaat worden. De aanvaller geniet belangstelling van verschillende topclubs, waaronder Paris Saint-Germain. Afgelopen december werd de eenzijdige optie in het contract van de Engels international gelicht, waardoor hij nu tot medio 2024 vastligt. Verwacht wordt bovendien dat hij op korte termijn een nieuwe contract zal tekenen. Geïnteresseerde clubs zullen daardoor met een goedgevulde portemonnee moeten aankloppen bij Erik ten Hag en de zijne.

Ten Hag gaf eerder al aan niets te voelen voor een vertrek van Rashford. Volgens de Nederlander haalt de manier van spelen van United het beste in hem naar boven. "United is zijn club. Hij wordt beter en dat heeft hij aan zichzelf te danken, want hij geeft altijd honderd procent energie", aldus Ten Hag. "Ik denk dat hij ook in dit team zijn kwaliteiten kan brengen. Dit team is zo samengesteld dat zijn kwaliteiten optimaal naar voren komen en ik denk dat hij dat weet. Hij is absoluut belangrijk voor ons en als we het gewenste succes willen behalen, hebben we hem nodig."

Sinds zijn terugkeer van het WK heeft Rashford veertien keer gescoord in vijftien wedstrijden. De aanvaller is onder Ten Hag volledig opgebloeid en maakt een belangrijk onderdeel uit van het aanvalsspel van the Mancunians. Er is Ten Hag dan ook veel aan gelegen om de 51-voudig international langer binnenboord te houden. De club sprak al verschillende keren zijn waardering uit richting het jeugdproduct. Rashford behoort met zijn weeksalaris van 225.000 euro tot een van de grootverdieners bij United.

Is Bayern München een goede vervolgbestemming voor Marcus Rashford?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties