Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie

Laatste update:

Voorzitter van Inter, de Chinese zakenman Zhang Kangyang, sprak de selectie voorafgaand aan de feestvreugde nog toe. Hij vroeg de spelers om het feest te vieren 'volgens de waarden van de club'.

Meer: Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen

De voorzitter is dan ook niet blij met de actie van Dumfries, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De club gaat de 52-voudig international van Oranje hoogstwaarschijnlijk bestraffen met een boete. De actie heeft echter geen invloed op de contractonderhandelingen tussen Dumfries en Inter.

Inter legde afgelopen maandag beslag op de twintigste landstitel door in de stadsderby directe concurrent Milan te verslaan.

Francesco Acerbi en Marcus Thuram zorgden voor een 0-2 voorsprong voor i Nerazzurri, waarna een tegentreffer van Fikayo Tomori niet genoeg was om het kampioensfeest van Inter te verpesten.

In de slotfase van de wedstrijd kregen Dumfries en Hernández het, niet voor het eerst tijdens hun carrière, met elkaar aan de stok. Dumfries zag Hernández tegen een van zijn ploeggenoten oplopen, waarna de Nederlander op hem afstormde. Het opstootje leverde beide heren een rode kaart op.

Dat Dumfries en Hernández niet de beste vrienden zijn werd al een aantal keer eerder duidelijk. In meerdere Milanese derby's raakten de twee betrokken bij opstootjes en dat moesten ze al vaker bekopen met gele en rode kaarten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
16
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
4
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties