Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mitchel Bakker maakt na halfjaar eerste minuten voor Paris Saint-Germain

Laatste update:

Slechts één speler die zondag aantrad in de competitiewedstrijd tegen Lille OSC (0-2 zege) had opnieuw een basisplek: Mauro Icardi. De Argentijn vormde ditmaal een voorhoede met Eric Maxim Choupo-Moting; zondag stond hij naast Kylian Mbappé. Geen van beide spitsen kwam tot scoren tegen Pau FC, want het waren de middenvelders die het verschil maakten. Halverwege de eerste helft kreeg de derdedivisionist de bal niet uit het strafschopgebied na een voorzet van Layvin Kurzawa vanaf de linkerflank, waarna Leandro Paredes van dichtbij de 0-1 binnen mocht vuren.

Zeven minuten na de pauze trok PSG de wedstrijd met de 0-2 definitief naar zich toe. Een lange bal van Paredes belandde achter de defensie, waar Icardi stond om de bal over te nemen. Vanaf de achterlijn bediende hij Choupo-Moting, die zijn voet niet goed tegen de bal kreeg. Sarabia stond op de juiste plek om alsnog binnen te tikken. Achttien minuten voor tijd maakte Bakker zijn entree als vervanger van Colin Dagba, bij wie knieklachten kwamen opdoemen op het veld, maar doelpunten vielen er niet meer. Donderdag wordt geloot voor de kwartfinales van de Coupe de France.

-
Wint Paris Saint-Germain de Coupe de France, denk je?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties