Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mitchell Dijks staat voor terugkeer in Nederland en gaat tekenen bij Vitesse

Laatste update:

Voor Vitesse betekent Dijks een goedkope versterking in de defensie. Vanwege zijn transfervrije status kon de linkspoot overal tekenen. Vitesse kreeg in de eerste vier speelrondes maar liefst veertien doelpunten tegen. Bij Bologna had Dijks concurrentie van de van Juventus gehuurde Andrea Cambiaso, waardoor de kans op speeltijd nihil was. Eerder speelde Dijks in Nederland voor Ajax, sc Heerenveen en Willem II. Met de Amsterdammers werd hij in het seizoen 2012/13 kampioen van Nederland.

Dijks liet woensdag, op Deadline Day, zijn contract ontbinden bij Bologna. Daarna stond hij ESPN te woord. Dijks gaf aan zware maanden achter de rug te hebben en was al sinds juli op zoek naar een nieuwe club. "Het eerste plan was dat ik zou tekenen bij Hellas Verona, maar dat ketste af. Vervolgens kwam er een club uit Turkije, dat is het uiteindelijk ook niet geworden. Hierna hebben we in goed overleg besloten om het contract bij Bologna definitief te ontbinden."

In het seizoen 2016/17 speelde Dijks op huurbasis voor Norwich City. In vijftien wedstrijden was de linkervleugelverdediger goed voor één treffer. In de hoofdmacht van Ajax kwam Dijks tot tachtig officiële wedstrijden, waarin hij als opstomende verdediger negen assists afleverde. In de zomer van 2018 begon hij aan zijn avontuur in Italië. In totaal speelde hij 78 wedstrijden voor Bologna, waarin hij goed was voor twee treffers en twee assists.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties