Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente heeft beet en gaat oude bekende uit Eredivisie vastleggen

Laatste update:

Twente en Reims hebben een akkoord bereikt over de overgang van Van Bergen. Alleen de medische keuring zou nog een streep kunnen zetten door zijn komst naar Enschede, maar dat lijkt niet waarschijnlijk. Bij Reims was Van Bergen, die momenteel nog tot medio 2025 vastligt in Frankrijk, op een zijspoor beland: afgelopen seizoen stond hij slechts zeven keer in de basis.

Deze zomer vertelde Van Bergen tegenover Voetbalzone al dat hij op zoek was naar een nieuwe club, waar hij een onbetwiste basisspeler zou kunnen worden. Toen werd Twente al genoemd als mogelijke bestemming. "Of ik de Eredivisie als een stap terug zie? Dat ligt eraan welke club. Twente is dat voor mij in ieder geval niet", reageerde hij op een vraag over de interesse uit Enschede.

Van Bergen maakte in de zomer van 2021 voor twee miljoen euro de overstap van Heerenveen naar Reims. Uiteindelijk kwam hij 51 keer in actie voor de Ligue 1-club, waarin hij niet scoorde maar wel 3 assists gaf. Hoeveel Twente voor hem gaat betalen, is vooralsnog niet bekend. Zijn waarde wordt door Transfermarkt momenteel geschat op 1,2 miljoen euro.

Denk je dat Mitchell van Bergen bij FC Twente weer een onbetwiste basisspeler wordt?

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
13
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties