Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mitrovic hoeft nooit meer voor Fulham te spelen dankzij naderend akkoord

Laatste update:

Fulham-trainer Marco Silva, die zelf een aanbieding van Al-Ahli afsloeg, zat met de situatie van Mitrovic in zijn maag. Laatstgenoemde wil koste wat vertrekken bij de club en wilde volgens Sky Sports nooit meer voor de Londense club spelen. Mitrovic reisde wel met zijn teamgenoten mee naar de Verenigde Staten, waar de Fulham een deel van zijn voorbereiding belegt. Silva maakte al bekend dat de Serviër niet mee zou doen in het vriendschappelijke duel met Brentford, daar hij 'niet naar behoren samenwerkt met zijn teamgenoten'. Mitrovic lijkt spoedig alsnog het vliegtuig naar Riyad te kunnen pakken, daar de clubs nu de laatste details van de transfer aan het bespreken zijn.

Mitrovic zelf is al enige tijd akkoord met Al-Hilal, dat eerder twee aanbiedingen door Fulham naar de prullenbak verwezen zag worden. De derde keer lijkt nu scheepsrecht te zijn voor Al-Hilal. Over welk bedrag de clubs een akkoord hebben bereikt, is vooralsnog onbekend. Zaakwaarnemer Pini Zahavi legde in een eerder stadium het verzoek bij Fulham-eigenaar Tony Khan neer om de vraagprijs te verlagen naar een bedrag van tussen de 40 en 46 miljoen euro. Mitrovic, die nu nog tot medio 2026 onder contract staat bij the Cottagers, speelt sinds januari 2018 voor Fulham. De samenwerking bleek een schot in de roos voor beide partijen: Mitrovic maakte in 205 duels liefst 111 goals en daarnaast was hij goed voor 22 assists.

Met name in het seizoen 2021/22 maakte hij in 44 wedstrijden een haast onwerkelijk aantal doelpunten: 43. Mede dankzij hem promoveerde Fulham daardoor naar de Premier League. Ook op het hoogste niveau was Mitrovic met veertien goals en twee assists van grote waarde. Mede daardoor eindigde Fulham afgelopen seizoen op een knappe tiende plaats. De Londenaren hielden ondanks de eerdere stroeve onderhandelingen al sterk rekening met een vertrek van Mitrovic. Raúl Jiménez is namelijk zeer dicht bij een dienstverband bij Fulham. Bij Al-Hilal wordt Mitrovic ploeggenoot van onder meer Kalidou Koulibaly, Rúben Neves en landgenoot Sergej Milinkovic-Savic.

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties