Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miyaichi: 'Feyenoord was ook een optie, maar FC Twente was concreter'

Laatste update:

In Enschede komt hij spelers tegen die hij in Rotterdam ook al trof, zo geeft hij te kennen via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb alleen maar goede herinneringen aan de Eredivisie, het was een geweldige tijd bij Feyenoord. Het was ook een optie om terug te keren naar Rotterdam, maar de interesse van FC Twente was concreter."

"In die periode heb ik met Luc Castaignos en Kamohelo Mokotjo samengespeeld", vertelt Miyaichi. "Ik vind het mooi dat ik hen hier weer tegenkom, net als Kyle Ebecilio met wie ik bij Arsenal gespeeld heb. Ik ben blij dat ik nu hier bij FC Twente ben en ik hoop mij dit seizoen goed te laten zien. Ik denk dat ik mij hier weer op de kaart kan zetten", klinkt het. Miyaichi heeft bij Arsenal nog geen voet aan de grond gekregen. De Engelse grootmacht verhuurde hem eerder ook aan Bolton Wanderers en Wigan Athletic.

Rio Miyaichi had naar Feyenoord moeten gaan

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties