Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Robin van Persie is niet onomstreden in de jeugdopleiding van Feyenoord'

Laatste update:

"Bij Feyenoord zit hij op slot", begint De Vries zijn verhaal. "Hij kan daar niet verder. De Onder 21 is beduidend slechter dan de Onder 18. Bij het eerste zit Arne Slot natuurlijk. Zolang Slot er zit, kan Van Persie geen hoofdtrainer worden."

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

Bovendien heeft Feyenoord andere plannen, weet De Vries. "Ik heb begrepen dat áls Slot weggaat, ze liever een bewezen trainer hebben. Slot heeft bewezen dat je van plek drie naar plek één kan. Hij heeft echt het verschil gemaakt."

"Ik heb ook gehoord dat Van Persie binnen de jeugdopleiding van Feyenoord niet onomstreden is", aldus De Vries. "Hij is groter dan de opleiding en dult weinig tegenspraak. Hij kan doen wat hij wil, heeft een begeleidingsstaf om zich heen verzameld van vijftien personen. Dat is tamelijk veel."

Volgens De Vries zit Feyenoord in de maag met Van Persie. "Je hebt te maken met een icoon van de club. Die wil je dus het liefst voor je club behouden. Maar Heerenveen is wel de zesde club van Nederland. Stel dat hij het hier twee jaar goed doet, dan kunnen ze hem zo doorschuiven."

'Serieuze club'


Van Persie hoeft Heerenveen niet te onderschatten. "Bij Heerenveen wordt er ook wat verwacht", zegt De Vries. "Het is niet dat Heerenveen een kweekvijver is waar je lekker wat kan leren. Dit is een serieuze club. Als er iets vertoond wordt waar het publiek niet blij mee is, dan ga je dat heel duidelijk merken."

"Ik heb begrepen dat Van Persie een uitermate goede indruk heeft achtergelaten in de gesprekken met Heerenveen. Ook als het gaat om zijn werkwijze en trainingsvisie. Dat was schijnbaar beter dan Maurice Steijn en Ricky Kruys."

De Vries zag het aanvankelijk niet voor zich. "Maar ik ben gaan bellen en vragen, en waarom zou het niet kunnen? Ik krijg de indruk dat Van Persie alleen nog maar zijn handtekening hoeft te zetten om trainer te zijn van Heerenveen. Het is echt een hele serieuze kandidaat."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties