Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Málaga kwam twee miljoen tekort voor Cristiano Ronaldo: 'We waren er snel bij'

Laatste update:

Carlos Rincon, toentertijd hoofd scoutingszaken van Málaga, kreeg Ronaldo voor het eerst in de gaten op een jeugd-EK in Denemarken in 2002. "Zoals Ronaldo nu is, zo was hij als jeugspeler ook al", vertelt Rincon in een interview met El Desmarque. "Een speler met een enorm belangrijke fysieke kracht, met daarnaast ook nog eens een verwoestend schot."

Rincon had destijds goede hoop dat Ronaldo bij Málaga zou tekenen. "Ik had een zeer goede verstandhouding met de clubpresident en door mijn adviezen verliep het proces uiterst voorspoedig. Ik kreeg te horen dat ik naar grote evenementen moest gaan in Europa, Zuid-Amerika of Zuid-Afrika. Ik moest de telefoonnummers van de drie beste spelers van die toernooien hebben. Die heb ik ook weten te bemachtigen. Ik volgde de betreffende spelers op televisie, wedstrijden bezoeken zat er niet in voor mij."

Maurizio Sarri: 'Fysieke conditie Cristiano Ronaldo verbeterd in afgelopen weken'

"De week daarop kwamen we in contact met de spelers en hun families om een afspraak te regelen met de zaakwaarnemers. We wilden zien of we een bod konden uitbrengen", vervolgt Rincon zijn terugblik. "Ronaldo hoorde ook bij die spelers. Hij had zijn debuut voor Sporting nog niet gemaakt en bij diens zaakwaarnemer Jorge Mendes legden we een bod neer. We hadden geld bij elkaar weten te krijgen, al konden we niet over ons budget heengaan. Het bod bedroeg anderhalf miljoen euro, terwijl Ronaldo op dat moment drieënhalf miljoen euro waard was."

Málaga zag de deal uiteindelijk afketsen, tot teleurstelling van Rincon. "Er kwam geen schot in de zaak omdat we niet aan dat bedrag konden voldoen. Goede spelers zijn uiteindelijk nooit duur, maar toch slaagden we niet in onze missie." Rincon verwijt zichzelf echter niets. "We waren er heel snel bij. Twee maanden nadien debuteerde Ronaldo bij Sporting. Toen kwam Manchester United gelijk om de hoek kijken. Mendes heeft heel veel contacten op topniveau, wij waren daardoor kansloos geworden."

Zie jij Cristiano Ronaldo met Juventus de Champions League veroveren?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
1
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
14
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties