Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Müller: 'Dan kun je Ronaldo beter meteen de prijs per post toesturen'

Laatste update:

"Het verhaal dat Cristiano Ronaldo de prijs gaat pakken, begint een beetje saai te worden. Als hij weer wint, moet je je misschien ook afvragen wat voor zin de hele verkiezing heeft. Dan kun je hem beter maar meteen de prijs per post toesturen", zegt Müller in gesprek met BILD. Müller zegt dat hij ook iemand anders had willen nomineren dan viervoudig winnaar Messi: collega Arjen Robben, bijvoorbeeld.

"Die was echt uitmuntend. En ook in het Duitse nationale team waren er enkele spelers, die een nominatie bij de laatste drie zeker verdiend hadden. Maar ach, ik heb me er al eens over uitgesproken: de prijs is op zich erg mooi, maar de hele verkiezing vind ik niet zo belangrijk. Ik zie mezelf als een teamspeler en daarom betekenen dit soort prijzen niet zo veel voor me", legt Müller uit.

Wie vind jij dat de Ballon d'Or verdient?

Meer nieuws

Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
0
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
13
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
5
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties