Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Müller haalt Hongaarse arbitrage door het slijk: 'Het was tien tegen veertien'

Laatste update:

Thomas Müller was na afloop witheet over het optreden van Kassai. "Als je ziet hoe alles gegaan is.. Het is extreem moeilijk als je met tien tegen veertien man speelt. De 2-2 was het ergste, de assistent-scheidsrechter kon het perfect zien. Dat moment heeft ons de wedstrijd gekost", zegt Müller tegenover de Duitse pers. "We zaten mentaal goed in de wedstrijd na de 1-2, toen we nog met elf spelers op het veld stonden."

"De scheidsrechter heeft de wind uit onze zeilen gehaald. Je kan niet zomaar naar huis gaan en zeggen: Dit soort dingen gebeuren nou eenmaal. Niet na wat hier gebeurd is", gaat de Duitser verder. "Arturo had misschien eerder in de wedstrijd weggestuurd kunnen worden, maar absoluut niet in de situatie waar hij zijn tweede gele kaart kreeg."

-
Viktor Kassai heeft aan beide kanten een slechte wedstrijd gefloten

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties