Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Müller neemt Real Madrid als voorbeeld na nieuwe teleurstelling Duitsland

Laatste update:

De Duitsers kwamen maandagavond op een 0-2 voorsprong, om vervolgens in de laatste tien minuten tegen een achterstand aan te kijken. Vlak voor tijd wist Kai Havertz alsnog de gelijkmaker te maken, maar Duitsland wist dus voor de tweede wedstrijd op rij niet te winnen. De kritiek op bondscoach Flick neemt inmiddels flink toe. Müller verwijt zichzelf en zijn teamgenoten dat het team te lang in teleurstellingen blijft hangen.

"Misschien is Real Madrid wel een goed voorbeeld voor ons. Ik heb onder veel trainers gespeeld, waaronder Carlo Ancelotti, die alles heeft gewonnen. Wanneer er iets misgaat, draait het erom om vertrouwen te houden in een goede afloop. Wij (Duitsland, red.) zouden er goed aan doen om die gedachte op te volgen", aldus Müller. Afgelopen seizoen kwam Real meerdere keren terug uit moeilijke uitgangsposities. Bijvoorbeeld in de Champions League-wedstrijden tegen Chelsea, Paris Saint-Germain en Manchester City.

Tijdens het WK hoopt Müller meer vertrouwen te zien bij zijn elftal. Duitsland neemt het in de groepsfase op tegen Spanje, Japan en Costa Rica. Afgelopen zondag vonden Müller, Manuel Neuer en Ilkay Gündogan als spelersraad na lang onderhandelen een akkoord met de Duitse voetbalbond over de premies op het WK. Bij titelwinst kunnen alle spelers uit het elftal een bonus van 400.000 euro bijschrijven.

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
1
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
22
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties