Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Müller wordt tijdens Bayern - Barcelona voor half miljoen euro bestolen

Laatste update:

BILD meldt dat de inbraak rond 22.00 uur plaatsvond. Waarschijnlijk kozen de dieven dat moment uit omdat ze wisten dat er toen niemand thuis zou zijn, daar de jarige Müller het op dat moment in de Champions League opnam tegen Barcelona. De Duitse krant meldt dat de inbrekers ervandoor gingen met dure sieraden, contant geld en andere waardevolle spullen. De totale waarde van de buit zou zo'n vijfhonderdduizend euro zijn. Met onder meer een helikoper en speurhonden zocht de politie naar de inbrekers, maar van hen ontbreekt nog ieder spoor.

Meer: Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat

Het had een feestelijke avond moeten worden voor Müller, die dinsdag zijn 33ste verjaardag vierde en na een sterke tweede helft met Bayern München wist te winnen van Barcelona. Zelf speelde hij de volledige negentig minuten mee in dat duel. De politie wil niet bevestigen dat het om de woning van Müller gaat, zoals dat nooit gebeurt omwille van de privacy, maar zegt wel dat er sieraden, geld en andere waardevolle spullen zijn meegenomen.

Voetballers zijn de laatste tijd vaker het slachtoffer van inbraken en berovingen. Zo maakte Eran Zahavi het in zijn tijd bij PSV twee keer mee. Een van die keren werden zijn vrouw en kinderen vastgebonden. Dusan Tadic kon eind juli ternauwernood ontkomen toen twee mannen hem wilden beroven in Amsterdam, en Pierre-Emerick Aubameyang kwam eind augustus in het nieuws nadat hij een gebroken kaak opliep bij een gewapende overval in zijn huis in Barcelona.

Champions League
Bayern München
2 - 0
FC Barcelona

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties