Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

MLS waarschuwt voor 'werk' dat nodig is voor komst Messi; ook Barcelona reageert

Laatste update:

In de Verenigde Staten wordt desondanks al volop uitgekeken naar de komst van Messi, die na twee jaar transfervrij vertrekt bij Paris Saint-Germain. "We zijn blij dat Lionel Messi heeft aangegeven dat hij van plan is om deze zomer bij Inter Miami en in de Major League Soccer te komen", klinkt het in het statement. "Hoewel er nog werk ligt voor een formele overeenkomst, kijken we ernaar uit om een van de grootste voetballers aller tijden in onze competitie te verwelkomen."

Jorge Messi, de vader en vertegenwoordiger van de Argentijnse aanvaller, was de afgelopen tijd in Barcelona om te onderhandelen over een terugkeer. "Op maandag 5 juni informeerde Jorge Messi clubvoorzitter Joan Laporta over de beslissing van de speler om zich bij Inter Miami aan te sluiten, ondanks een voorstel van Barça, gezien de wens van zowel Barcelona als Lionel Messi om hem opnieuw het blaugrana te zien dragen", meldt de club in een officieel statement.

Barcelona houdt de band met Messi warm. "President Laporta begrijpt en respecteert Messi's beslissing om te willen strijden in een competitie met minder eisen, verder weg van de schijnwerpers en de druk waaraan hij de afgelopen jaren is blootgesteld. Joan Laporta en Jorge Messi kwamen ook overeen om samen te werken aan een passend eerbetoon van Barça-fans voor de voetballer die geliefd was, is en altijd zal zijn bij Barcelona."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties