Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

MLSPA haalt keihard uit naar 'manipulatieve' Ron Jans

Laatste update:

"We zijn ongelooflijk teleurgesteld door de pogingen de laatste dagen om de publieke opinie te manipuleren, met onjuiste verhalen en strategisch lekken naar de media. Zo is bijvoorbeeld het verhaal dat het zou gaan om het meezingen van een lied volledig onjuist, ondanks de recente uitlatingen van de voormalig coach", zo klinkt het fel in een persbericht.

"Het is ook onjuist dat er een klacht zou zijn ingediend door één of meerdere spelers. Deze bewust gedeelde onwaarheden hebben bijgedragen aan een giftige sfeer en voor een verdere betreurenswaardige misbruik van spelers. Dit waren overduidelijke pogingen om de waarheid te manipuleren én om degenen te intimideren die onacceptabel gedrag aan de kaak stellen."

"We hopen dat FC Cincinnati gaat leren van deze fouten en vanaf heden een nieuwe koers gaat varen. Een koers waarbij alle spelers, de huidige spelers en ex-spelers, eerlijk en met respect worden behandeld", zo besluit men. Na het opstappen van Jans neemt Yoann Damet de honneurs tijdelijk waar. Algemeen directeur Gerard Nijkamp is nu op zoek naar een nieuwe trainer.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties