Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

1860 München zet Nederlandse hoofdtrainer per direct op straat

Laatste update:

Markus von Ahlen nam voordat Moniz kwam de honneurs waar als interim-manager en dat zal hij ook de komende tijd weer gaan doen. Moniz is na een dienstverband van iets meer dan drie maanden ontslagen: op 4 juni werd hij aangesteld bij die Löwen.

Moniz was in 2010 voor het eerst werkzaam als hoofdtrainer, toen hij tijdelijk aan het roer stond van Hamburger SV. Vervolgens was hij actief bij Red Bull Salzburg, Ferencváros en Legia Gdansk. Bij de laatste club leverde hij op 4 juni zijn contract in, om direct aan de slag te gaan in München.

Ricardo Moniz zou een goede trainer zijn voor een club in de Eredivisie

Meer nieuws

Vitesse en Marco van Ginkel geven de fans eindelijk iets om trots op te zijn
0
Ultieme climax nadert voor Excelsior na afgetekende overwinning tegen Heracles
1
Richonell Margaret bezorgt RKC Waalwijk vlak voor tijd cruciaal punt tegen PEC
1
Bergwijn schiet Ajax definitief Europa in met loepzuivere hattrick tegen Almere
30
PSV speelt gelijk en kan puntenrecord Eredivisie vergeten
12
FC Utrecht profiteert niet van nederlaag NEC en verliest van Sparta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties