Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ménez bewijst opnieuw lichtpuntje in duisternis bij AC Milan te zijn

Laatste update:

Marco van Ginkel begon net als winteraanwinsten Mattia Destro en Salvatore Bocchetti in de basis bij Milan en hij zag zijn ploeg op goedkope wijze op voorsprong komen. Na ruim een kwartier spelen kreeg Milan een strafschop, omdat Cristian Rodriguez hands zou hebben gemaakt bij een kopbal van Cristian Zaccardo. Het was moeilijk om te zien of er echt sprake was geweest van hands, maar de bal ging op de stip en Ménez stuurde Antonio Mirante de verkeerde hoek in. Zaccardo dacht er niet veel later 2-0 van te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Dit feest ging dus niet door en aan de overkant viel de gelijkmaker. Andrea Poli verloor na een vrije trap het kopduel van Daniele Galloppa, waarna voormalig Milan-middenvelder Antonio Nocerino het snelst reageerde en van dichtbij de 1-1 maakte. Milan moest dus weer opnieuw beginnen en raakte in de zoektocht naar een nieuwe voorsprong tweemaal het aluminium: een kiezelharde vrije trap van Alex belandde op de paal en een kopbal van Destro, op aangeven van Van Ginkel, kwam op de bovenkant van de lat terecht. Parma ontsnapte bij deze momenten dus, maar had kort voor rust zelf nog op voorsprong kunnen komen.

Een inzet van Silvestre Varela werd gekeerd door Diego López, waarna Adil Rami kon uitverdedigen. Hij begon echter aan een onbegrijpelijke dribbel en verloor de bal aan Nocerino, maar ook hij stuitte op Diego López. De supporters in het slecht gevulde San Siro lieten hun onvrede merken en de fans zagen Van Ginkel niet terugkeren voor de tweede helft; hij werd vervangen door Michael Essien. Met de Ghanees binnen de lijnen hervatte Milan zijn zoektocht naar de tweede treffer, die ruim tien minuten na de thee werd gevonden. Opnieuw was Ménez de doelpuntenmaker: hij werd nu bediend door Alessio Cerci en vond de ruimte voor een hard schot in de verre hoek.

Parma moest nu weer meer aanvallen, maar de nummer twintig van de Serie A liet in de tweede helft niet veel zien. Milan hield zonder moeite stand; Diego López werd wel een paar keer aan het werk gezet, maar dit waren balletjes die eenvoudig te pakken waren voor de doelman. Een kwartier voor tijd kwam de wedstrijd vervolgens in het slot te zitten, dankzij de 3-1 van Zaccardo. Ménez ontsnapte aan buitenspel en brak door op rechts, waarna hij het overzicht bewaarde en de voormalig Parma-speler de kans gaf om zijn seizoensdebuut op te luisteren met een treffer. Milan komt nu op de achtste plaats in de Serie A terecht en heeft een punt minder dan nummer zeven Palermo.

-
Denk je dat AC Milan Europees voetbal gaat halen?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties