Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moddergooien in Zeist: 'De vader van Sneijder heeft iemand zien rondlopen'

Laatste update:

In 2016 brak Kongolo met Alkan wegens een vertrouwensbreuk en maakte hij de overstap naar Wasserman. Alkan stelde toen plots dat Kongolo een tweede overeenkomst bij hem had getekend waarin zou staan dat hij niet tussentijds kan opzeggen. Ook zou hierin opgenomen zijn dat de speler bereid is grote bedragen af te staan aan Alkan bij een transfer en een boete betaalt van 50.000 euro als hij zich niet aan deze afspraken houdt. Kongolo ontkent zijn handtekening gezet te hebben en de KNVB heeft die verbintenis ook niet ontvangen. Dat is onzin volgens Joes Blakborn, de advocaat van Alkan."Hij heeft het getekend op 3 september 2015. In het bijzijn van getuigen. Ik heb hier de verklaringen van die getuigen", zei Blakborn maandag volgens De Telegraaf.

Harro Knijff, de advocaat van Kongolo en zaakwaarnemer Jansen, kaatste de bal direct terug door te zeggen dat dit onmongelijk was. "Want Terence speelde die avond met het Nederlands elftal tegen IJsland in de ArenA en reed pas om middernacht met de bus van Oranje terug naar het Hilton-hotel in Amsterdam." Blakborn dacht daar anders over: "Er heeft wel degelijk een ontmoeting plaats gehad. De vader van Wesley Sneijder heeft ook verklaard dat het normaal is dat familie of relaties 's nachts nog het hotel bezoeken en in de bar plaatsnemen. Hij heeft ook iemand zien rondlopen."

Volgens Knijff heeft het kamp Alkan valsheid in geschrifte gepleegd. "Het is naar de mening van Kongolo gewoon vals. Je hoeft ook geen visuele handicap te hebben om er aan voorbij te gaan. De laatste pagina van de tweede overeenkomst is precies dezelfde als de tweede pagina van de overeenkomst die bij de KNVB ligt. Het is knip en plakwerk. Waarom zou je als speler überhaupt op één dag twee overeenkomsten tekenen? En dan zou je die tweede goed vinden om de helft van het aandeel van je eigen transferopbrengst af te dragen of 50.000 euro boete te betalen aan je eigen zaakwaarnemer?"

Alkan beschuldigde Jansen er op zijn beurt van dat hij Kongolo van hem heeft afgepakt. Om die reden eist hij een schadeloosstelling van enkele miljoenen. "Kongolo had Jansen nog nooit gesproken. Er wordt nu geïnsinueerd dat Jansen met een vrachtwagen vol scooters en rolexen naar zijn huis in Barendrecht is gereden. Hij heeft ook nooit de naam van Kongolo bij Everton laten vallen, zoals wordt beweerd." Over enkele weken doet de arbitragecommissie uitspraak.

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
45
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties