Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Modric heeft keuze tussen 150 miljoen en 'de veilige weg' definitief gemaakt

Laatste update:

Lang was een langer verblijf van Modric in Madrid zo goed als zeker, tot zich een onbekende Saudische club bij de middenvelder meldde. Zij zouden 100 tot 150 miljoen euro opzij gelegd hebben om de Kroaat een tweejarig contract aan te kunnen bieden en brachten hem naar verluidt zelfs aan het twijfelen. Marca wist afgelopen vrijdag echter al te melden dat Modric toch heeft besloten om Real trouw te blijven en dat is nu door Real bevestigd.

De 37-jarige stilist gaat dus voor een seizoen bijtekenen en gaat de concurrentiestrijd aan met Jude Bellingham, Aurélien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Fede Valverde en Toni Kroos. Laatstgenoemde tekende ook al bij en zal dus nog een seizoen met zijn vaste kompaan op het middenrif spelen bij Real. De Spaanse grootmacht sorteerde met het binnenhalen van Bellingham wel al voor op een vertrek van het ervaren tweetal. Karim Benzema zwichtte wel voor het grote geld uit Saudi-Arabië en speelt de komende seizoenen voor Al-Ittihad. Ook hij had een aflopend contract in het Estádio Santiago Bernabéu. Mariano Díaz, Eden Hazard en Marco Asensio gaan Real ook verlaten.

Modric is nog altijd een onmisbare pion voor zowel Real als het Kroatische nationale elftal. De stilist kwam tot op heden tot 488 wedstrijden voor de Spanjaarden en ondanks zijn controlerende rol was hij daarin goed voor 37 doelpunten en 77 assists. In de 166 interlands die Modric speelde, kwam hij tot 24 doelpunten. De toekomst van de middenvelder in het nationale elftal blijft nog even onzeker, want daarover zei Modric onlangs nog dat hij zijn beslissing later bekend zou maken. Zelf weet de Cruijff van de Balkan wel al wat hij gaat doen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
25
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties