Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moeder Timber komt met ontroerende video richting broederstrijd in ArenA

Laatste update:

"Dit is geen gevecht", zegt moeder Timber in de video. "Dit gaat niet over winst of verlies, niet om de een of de ander. Steun elkaar door dik en dun, net als vroeger. Koude ochtenden, samen op weg naar school. Samen onderweg. Over jongensdromen en alles dat er te halen valt. Dit gaat niet over negentig minuten, maar over twintig jaar broederliefde. Ik ben zo trots op jullie. God zegene jullie. Dikke kus, mama."

De tweelingbroers blikken in gesprek met de NOS vooruit op het eerste rechtstreekse duel. Jurriën krijgt tijdens dat interview de vraag of hij Quinten een doodschop zou geven als hij in de laatste minuut op doel afgaat. "Nee, geen doodschop. Gewoon shirtje trekken", antwoordt de verdediger van Ajax. Quinten: "Maar als we een wedstrijd spelen, is het toch gewoon oorlog?"

"Ja, dat is waar. Ik kan hem misschien wel gaan trappen zondag. Als hij lastig doet", zegt Jurriën vervolgens. De broers speelden tot vorig seizoen samen bij Ajax. Jurriën mist zijn tweelingbroer niet echt in Amsterdam, aangezien ze nog altijd op dezelfde slaapkamer liggen. "Omdat we elkaar toch elke dag zien", voegt Quinten toe. "We zijn veel samen, maar kunnen ook goed alleen zijn."

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties