Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Moeilijk om mijn kinderen te zeggen waarom ik niet bij Brazilië zat'

Laatste update:

De 31-jarige verdediger ging in de kwartfinale van de Copa América tegen Paraguay in de fout en werd sindsdien niet meer opgeroepen door Dunga. De bondscoach werd in juli ontslagen, waarna Tite hem opvolgde. Laatstgenoemde heeft de 59-voudig international nu toch weer opgeroepen. "Mensen vroegen vroegen zich af waarom ik niet werd opgeroepen voor de nationale ploeg. Dat is moeilijk uit te leggen", zegt de international gesprek met Esporte Espetacular. "Het was moeilijk om mijn kinderen te vertellen waarom hun vader niet in de nationale ploeg zat. Bij iedere wedstrijd die Brazilië speelde, vroegen ze waarom ik er niet bij was. Daar kon ik geen antwoord op geven."

Brazilië won de eerste twee WK-kwalificatiewedstrijden tegen Ecuador en Colombia. Op 6 oktober neemt de ploeg van Tite het op tegen Bolivia. Vijf dagen later staat de uitwedstrijd tegen Venezuela op het programma.

-
Plaatst Brazilië zich voor het WK in Rusland?

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen
8
Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'
12
PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek
10
Philippe Coutinho lijkt na positieve gesprekken terug te keren op bekend terrein
6
'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties