Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moet Ajax een nieuwe poging wagen voor zomers target? 'Ik wil nu naar Europa'

Laatste update:

Maurice Steijn sprak zich eind augustus nog uit over Almada tijdens een persconferentie van Ajax. "Die hebben we ook aan het werk gezien. Dat is een geweldige speler", aldus de inmiddels ontslagen Hagenees. Transfermarkt taxeert de marktwaarde van Almada momenteel op 27 miljoen euro.

Waar Almada afgelopen zomer gewoon bij Atlanta bleef, heeft hij deze winter een duidelijk doel voor ogen. "Ik wil nu naar Europa! Ja, in de volgende transferwindow." De wereldkampioen plaatst wel een kanttekening die het voor Ajax lastiger maakt. "Als ik zou moeten kiezen, zou ik gaan voor de Premier League of LaLiga. Maar ik sta open voor elke topcompetitie."

Almada speelde ondanks zijn leeftijd al behoorlijk wat wedstrijden in clubverband. Zijn carrière begon bij Vélez Sarsfield, waar hij in 100 wedstrijden goed was voor 24 doelpunten en 10 assists. Atlanta telde in februari 2022 zo'n 15 miljoen euro neer om Almada naar de MLS te halen. In de Verenigde Staten werd de rechtspoot onlangs verkozen tot de beste jonge speler van het jaar.

In totaal speelde Almada tot dusver 66 officiële duels voor Atlanta, waarin hij goed was voor 20 doelpunten en 23 assists. Onder meer VfB Stuttgart, de huidige nummer drie van de Bundesliga, zou de Argentijn hoog op het lijstje hebben staan. Of Ajax nog interesse heeft in Almada is onbekend.

Argentijnen bij Ajax
Almada kan bij een transfer naar Amsterdam de elfde Argentijnse Ajacied worden. Onder meer Iván Gabrich, Mariano Juan, Mauro Rosales, Darío Cvitanich, Nicolás Tagliafico, Lisandro Magallán, Lisandro Martínez en Lucas Ocampos. Daarbij kan worden gesproken over afwisselend succes.

In de huidige selectie van Ajax beschikt trainer John van 't Schip over twee Argentijnen met Gastón Ávila en Gerónimo Rulli. In beide gevallen is een vertrek komende winter niet uitgesloten. Ávila, die afgelopen zomer voor 12,5 miljoen euro overkwam van Royal Antwerp, kwam al sinds 29 oktober niet meer in actie in de hoofdmacht van Ajax. Rulli is, mede door zijn blessure, zijn basisplaats in Amsterdam kwijtgeraakt. De Argentijn is een van de grootverdieners in de selectie van Ajax, waardoor een winterse uittocht goed mogelijk is.

Moet Ajax proberen Thiago Almada te strikken?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
19
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties